ZAKLJUČNI NASTOP SOVIC

ZAKLJUČNI NASTOP SOVIC

Po dveh letih premora se je šolsko leto oz. plesna sezona končala na tradicionalni način- nastopom vseh skupin Sovic v telovadnici OŠ Ihan, letos v četrtek 2.junija.

Ob 18.uri se je pričel nastop vseh tekmovalnih in šolskih skupin Sovic, še pred začetkom pa je potekal tudi srečelov, kjer je vsaka srečka dobitniku prinesla lepo darilce.  Radi bi se zahvalili za vse prinešene nagrade vsem plesalkam in njihovim družinam in pa vsem sponzorjem, ki nam ob takih dogodkih priskočijo na pomoč (zavarovalnica Vzajemna, Treniraj.si, NK Domžale, Elektro Ljubljana…).

Vsi navzoči so videli 13 nastopov skupin in parov. Predstavile so se: Sovice članice, Mini sovice, Rodiške sovice, skupina Brdo 1, skupina Brdo 2, Male sovice, Cheer sovice, Ihanske sovice, mladinski jazz par in mladinski pom par. Prireditev je povezovala Lana Gavrilov, začetni nagovor pa je imela tudi predsednica društva, Vesna Gerič, ki je kasneje predala tudi cvetje Cvetličarne Slovnik trem dobitnicam medalj na svetovnem prvenstvu.

Velika pohvala pa seveda tudi trenerkam, ki vsak trening predajajo znanje in nasvete plesalkam, da bi le te postale čimboljše in da bi bil napredek viden iz tedna v teden. Letos so bile to: Karmen Gerič, Laura Slana, Tjaša Janežič, Lana Sazonov in Nina Jankovič.

Tako se je neuradno končala plesna sezona 2021/2022 in že komaj čakamo jesen, ko se znova srečamo v telovadnicah .

Sovice Vam želimo lepo poletje in se vidimo septembra!