Državne reprezentantke

Državne reprezentantke

Ponosno predstavljamo 5 članic našega društva, ki so v slovenski državni reprezentanci in bodo aprila 2017 odpotovale na ICU svetovno prvenstvo v cheerleadingu, ki bo v Walt Disney World Resortu v ZDA. To so Zala Mežan, Karmen Gerič, Tjaša Janežič, Nina Boljka in Laura Slana, ki so o sebi napisale:

Zala: “Sem vedno nasmejana, stara sem 15 let in sem članica ŠD Sovice. Plešem že šest let in letos imam čast, da pokažem kaj znam tudi na svetovnem prvenstvu v mladinskih hip hop parih. Ples je zame sprostitev in zabava.”

Karmen: “Stara sem 18 let in že trinajsto leto plešem pri Sovicah. Letos sem članica članske plesne reprezentance in se že veselim našega nastopa aprila 2017. Ples je zelo pomemben del mojega življenja že od malega in me spremlja na vsakem koraku.”

Tjaša:”Stara sem 15 let in že deset let plešem v ŠD Sovice. Ples mi veliko pomeni, saj me sprosti in bogati. Na svetovnem prvenstvu bom tekmovala v freestyle paru z Nino Boljka in v hip hop paru z Zalo Mežan. Tekmovanja se zelo veselim, saj bom pridobila veliko izkušnjo na področju plesa.”

Nina:“Stara sem 14 let in ples treniram že deveto leto v ŠD Sovice. Brez plesa si življenja ne predstavljam. Na svetovnem prvenstvu bom zaplesala v kategoriji mladinskih freestyle parov s Tjašo Janežič, s katero dosegava lepe rezultate na domačih in tujih tekmovanjih. Nastop na svetovnem prvenstvu mi pomeni ogromno, saj bom pridobila veliko novih plesnih izkušenj in dosežkov.”
Laura:”Stara sem 22 let in sem članica ŠD Sovice drugo leto. V društvu delujem tako kot trenerka kot tudi plesalka, sem pa aktivna tudi v plesni skupini Zmajčice s katero nastopam. Trinajst let sem se ukvarjala s športno gimnastiko, ples pa je moj najboljši prijatelj že deset let. Ples me dela samozavestnejšo, uči me vztrajnosti in potrpežljivosti, poleg tega pa me neizmerno sprošča. Letos sem prvič članica članske cheer plesne reprezentance, na kar sem neizmerno ponosa, in komaj čakam, da zaplešem na največjem tekmovanju v cheer plesnem svetu.”